Iurie Dîrda

Deputat independent

Premiul TRIBUNA 2018!

05.12.2018
Share Button

Am devenit laureat al premiilor TRIBUNA-2018. Echipa mi-a înmânat Premiul pentru „Promovarea inițiativelor legislative sociale”. Detalii vă invit să citiți în materialul publicat de www.tribuna.md.

Deputatul neafiliat Iurie Dârda este laureat al premiilor TRIBUNA-2018. El a ridicat Premiul „Promovarea inițiativelor legislative sociale”. Nemijlocit, printre cele mai cunoscute inițiative legislative promovate de alesul poporului se numără combaterea comerţului stradal, combaterea fenomenului construcţiilor neautorizate, excluderea pungilor de plastic și cel de eliminare a farfuriilor, tacâmurilor și bețișoarelor de plastic, lansarea programelor de locuințe sociale pentru tineri, crearea de condiții pentru determinarea tinerilor să rămână acasă.

„E un premiu frumos, neaşteptat. Apreciez că urmăriți activitatea mea și, nemijlocit, activitatea legislativă pe care o desfășor. De fapt, din primul an de mandat și până acum, mi-am dorit ca, prin inițiativele mele, modificările la legislație să contribuie la îmbunătățirea vieții cetățenilor și, nemijlocit, a tinerilor. R. Moldova poate avea viitor doar dacă tinerii nu vor pleca, iar în acest sens trebuie să continuăm să muncim pentru a crea condiții”, a spus deputatul.

Totodată, alesul poporului a urat echipei TRIBUNA să continue să-și îndeplinească misiunea la fel ca și până acum. „Vă urez multă sănătate, succes  în tot ceea ce faceţi, că faceţi un lucru profesionist și să aveți un an plin de împliniri”.

Iurie Dârda a primit a primit tradiţionala statuetă în formă de tribună, confecţionată la comanda specială a portalului nostru; noua carte a lui Igor Volniţchi „Şoaptele Planetei M”; cărţile scriitorilor azeri: „Berbecul alb, berbecul negru” de Anar şi „Capul” de Elcin (puse la dispoziţie de Congresul Azerilor din RM).

De asemenea, de la partenerul nostru, a primit vinul „Granovia”. „Încă din timpurile romane, dar acum mai bine ca niciodată, Moldova produce vinurile excepționale, din cele mai bune soiuri locale de struguri și din varietățile franceze. Granovia Wines are ca obiectiv să aducă iubitorilor de vin de pe mapamond, vinurile Moldovei de clasă mondială”, menționează partenerul nostru.

Și de la partenerul „Mileştii Mici” – vinul „Codru”. „Produs prin cupajarea vinurilor Cabernet-Sauvignon -75% și Merlot -25%. Vinul posedă o culoare rubinie, cu nuanțe cărămizii. Gustul plin, catifelat și foarte bogat se combină cu gulașurile consistente, cu carne de căprioară și rulade coapte din carne și cașcaval. În doze mici, vinul se servește pentru stimularea circulației sangvine și pentru ridicarea tonusului”, menționează partenerul.